Nyomtatás

Automotive Hungary, 2023. május 16-19.

2022-10-17 1159

Az AUTOMOTIVE HUNGARY kiállítást több, mint egy évtizede azzal a céllal hoztuk létre, hogy a magyar járműipar szakmai szereplői, a magyar autógyártóktól kezdve a beszállítókon át a kis- és középvállalkozásokig, találkozhassanak egymással.

A rendezvény elkötelezett a legújabb technológiák és trendek bemutatása iránt, így számunkra természetes, hogy a legfrissebb fejlesztések, trendek állnak a kiállítás és a hozzá kapcsolódó konferenciák középpontjában.

Célunk, hogy az AUTOMOTIVE HUNGARY találkozási pontot biztosítson a járműgyártás valamennyi hazai és nemzetközi beszállítója és szolgáltatója számára. Ezen találkozások és a tárgyalások során létrejövő együttműködések talán még sosem voltak olyan fontosak az iparágban, mint napjainkban, hiszen a jelenleg zajló átalakulások közepette elengedhetetlen, hogy a vállalatok megőrizzék, erősítsék a beszállítói láncban megszerzett pozíciójukat, esetleg új szereplőként lépjenek be erre a piacra.

Időpont: 2023. május 16-19.
Helyszín: Hungexpo
További információk: automotivexpo.hu

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek