Nyomtatás

Yettel IoT Live Show 2022. május 25 - 26.

2022-04-22 744

Idén májusban második alkalommal, kibővült szakmai tartalommal kerül megrendezésre a hazai IoT megoldások egyedülálló seregszemléje és versenye, a Yettel IoT Live Show, melynek alapítója és főszervezője a több, mint 15 éve sikeresen működő MOHAnet Mobilsystems Zrt..

A MOHAnet a rendezvény főszervezőjeként elkötelezett az értékteremtés és a minőségi IoT szolgáltatások iránt. Kezdeményező szerepet vállal az IoT technológia hazai képviselőinek aktív népszerűsítésében [Dolgok Internete Szakmai Közösség - DISZK], valamint az egyes megoldások alkalmazási területeinek megismertetésében.

A Yettel IoT Live Show célja a hazai IoT közösség összefogása, szakmai és üzleti támogatása, valamint az egyes alkalmazási területek IoT és ipar4.0 megoldásainak megismertetése, népszerűsítése. Utóbbi érdekében hívtuk életre a startup zónát, ahol kis egységstandokkal szeretnénk támogatni a közelmúltban alakult vállalkozásokat vagy azokat, akik a világjárvány miatt nehéz helyzetbe kerültek.

A Yettel IoT Live Show 2022 látogatói az érdekes szakmai előadások mellett élőben meg is tekinthetik, és kipróbálhatják a kiállítótérben található innovatív IoT megoldásokat, majd szavazhatnak kedvencükre a Yettel IoT Live Show 2022 Legjobb Megoldása versenyen.

Időpont: 2022. majus 25 - 26.
Helyszín: UP Rendezvénytér
További információk: iotliveshow.hu

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek