Nyomtatás

Védőháló Budapest, 2022. május 10-13.

2022-01-27 987

2022-ben két év kihagyás után tavasszal ismét fizikai valójában várjuk  a 15. MACH-TECH – 9. IPAR NAPJAI és aVÉDŐHÁLÓ BUDAPEST szakkiállításainkon a kiállítókat és a látogatókat május 10-13. között a megújult vásárközpontban.

Először kerül egyszerre, egyidőben megrendezésre a két kiállítással a járműipari beszállítók és fenntartók hazai rendezvénye az AUTOMOTIVE HUNGARY.

Kihívásokkal teli időszakban vagyunk mindannyian, amely hatással van az eddigi megszokott üzletmenetre. Egy dolog azonban sosem változik: az embereknek az üzleti világban továbbra is szüksége van (és lesz) a társas kapcsolatokra, rendezvényekre. Olyan szakmai konferenciákra és kiállításokra, ahol a szakma találkozik, innovációkat mutat be, kapcsolatot épít és ezáltal új lendületet generál az adott ágazatnak.

Az IPAR NAPJAI – MACH-TECH és a Védőháló Budapest 2022-es kiállítása újra lehetőséget teremt, hogy mind a hazai, mind pedig a nemzetközi piac szereplői megosszák egymással tapasztalataikat és jó gyakorlataikat az újra indulásról. A résztvevőknek lehetőségük nyílik az üzletkötésre, arra, hogy felépítsék, megerősítsék kapcsolataikat meglévő és új partnereikkel.
 
A korábbiaknál még nagyobb hangsúlyt fektetünk a jövő évi kiállításhoz kapcsolódóan a látogatók számának növelésére. Megszólítjuk a meghatározó gyártók és kereskedelmi képviselők beszerzőit és döntéshozóit, akikóriási hozzáadott értéket generálnak a rendezvény számára. Azon dolgozunk, hogy a jövő évi kiállításon ezen cégek jelenlétükkel, újdonságaikkal, bemutatóikkal járuljanak hozzá az ipar legrangosabb eseményének magas szakmai színvonalához.
 

HIBRID KIÁLLÍTÁS – MÉG TÖBB ELÉRHETŐ ÜZLETI PARTNER

A kiállítás 2022-ben hibrid formában kerül megrendezésre, azaz a fizikai kiállítás mellett egy online felületen is találkozhatnak a kiállítók és látogatók a virtuális térben. Az új technológia segítségével egy időben adhatnak információt és letölthető anyagokat termékeikről és szolgáltatásaikról az érdeklődőknek, a chat funkció segítségével, pedig akár írásban vagy videóbeszélgetés formájában tárgyalhatnak is. Ráadásul a virtuális kiállítás a fizikai rendezvény zárása után további egy hétig látogatható.

Ez a lehetőség tovább szélesíti az elérhető potenciális partnerek, vásárlók körét a részvevő cégek számára.

A megújult infrastruktúra újfajta elrendezést tesz lehetővé: az IPAR NAPJAI – MACH-TECH az  A,  D,  E pavilonban, ezen belül a Védőháló Budapest a D pavilonban, az AUTOMOTIVE HUNGARY kiállítói pedig a B pavilonban kapnak helyet.

2022-es kiállításra a jelentkezési határidő: 2022. március 18.

| Forrás: vedohalobudapest.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek