Nyomtatás

Makers of Budapest - Új havonta megrendezésre kerülő designvásár Budapesten

2021-12-08 1380

Indul a budapesti designereket és kézműves alkotókat bemutató Makers of Budapest projekt. Ez egy havonta megrendezésre kerülő vásár lesz, ahol a designra és a kortárs kézművességre nyitott közönség egyedi tervezői termékekkel és azok alkotóival találkozhat.

A vásár helyszíne a nemrégiben megnyílt Turbina Kulturális Központ, egy izgalmas és friss összművészeti kulturális befogadó tér a Józsefváros szívében, ahol az első, nagy sikerű novemberi esemény után az adventi időszakban két alkalommal is várják a design rajongóit.

Az eseménysorozat szervezői, Boldizsár Károly és Hoffmann Petra komoly tapasztalatot szereztek az elmúlt évek során design piacok és iparművészeti vásárok területén résztvevőként és szervezőként egyaránt.

A vásáron való részvétel meghívásos alapon, a kurátori csapat egyhangú támogatása mellett történik. A mennyiség helyett a minőségre fektetik a hangsúlyt, számunkra az a fontos, hogy eseményeinken a kortárs hazai design szélesebb körben és minél magasabb minőségben legyen jelen.” - mondják a szervezők.

Részletek: makersofbudapest.com

| Forrás: turizmusonline.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek