Nyomtatás

FeHoVa, 2022. február 17-20.

2022-01-31 1446

"Vadászok, horgászok, erdészek, fegyverkedvelők, természetjárók: találkozunk később!" - szólt a Hungexpo felhívása, miután a 2021. évi eseményt át kellett tervezni az idei évre. A következő FeHoVa 2022. február 17. és 20. között nyitja meg kapuit.

Visszatekintés 2020

Több mint 50 ezer látogatóval zárt idén a 27. FeHoVa, a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb találkozója. A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ két pavilonjában csaknem 300 kiállító, köztük a legjelentősebb gyártók és forgalmazók mutatták be termékeiket, szolgáltatásaikat.

A FeHoVa évtizedek óta Magyarország legnagyobb fegyver, horgászati és vadászati rendezvénye. A FeHoVa kiállítói és látogatói március közepén már a Hungexpo új és megújult pavilonjaiban tudnak találkozni és üzletet kötni.
 

JÁRVÁNYÜGYI SZABÁLYOZÁS

A 2022. január 20-án megjelent Kormányrendelet alapján 2022. február 15-től a rendezvényekre való belépéshez szükséges védettségi igazolvány érvényességi szabályai változnak. A Hungexpo Zrt. a 2022. február 15-e után megrendezésre kerülő kiállításain a látogatók védettségi igazolványának érvényességét a bejáratoknál a QR kód leolvasásával ellenőrzi majd, mivel a már meglévő igazolványon szereplő QR kód tartalmazza majd a személyre vonatkozó oltottsági adatokat.



Időpont:
2022. február 17-20.
Helyszín: Hungexpo
További információk: fehova.hu

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek