Nyomtatás

OTTHONDesign Ősz, 2021. november 5-7.

2021-11-06 2024

Otthonunk nem csak egy lakóhely, hanem életünk központja. Itt éljük mindennapjainkat akár egyedül, akár családdal. Ez az a hely, ahol biztonságban érezzük magunkat, ha kell, ide vonulunk el a világ zajától, itt töltődünk fel, pihenünk. 

Egy lakás berendezéséhez, átalakításához, igazán otthonossá tételéhez számos inspirációra, ötletre, szakmai tanácsokra is szükség van. Ebben nyújt segítséget  az OTTHONDesign Ősz kiállítás és vásár a HUNGEXPO területén.

VISSZATEKINTÉS:

FÓKUSZBAN: a lakásbelső kialakítása és a design – 2019

A legutotóbbi, 2019-ben megrendezett fizikai OTTHONDesign Ősz kiállításra közel 100 kiállító hozta el termékeit, mutatta be a legújabb trendeket azok számára, akik akár csak egy-egy helyiséget, akár egy egész lakást kívánnak éppen berendezni. A színvonalas, minőségi termékkör mellett a rendezvény számos programmal, tanácsadással, DIY workshopokkal, bemutatókkal, sőt mobil műhellyel is várta az érdeklődőket, hogy megtalálják a legjobb megoldásokat az álom otthon kialakításához.

 

Időpont: 2021. november 5-7.
Helyszín: Hungexpo
További információk: hungexpo.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek