Nyomtatás

II. Art and Antique Művészeti Kiállítás és Vásár - 2020. március 5-8.

2020-02-05 1955

A régi Antik Enteriőr Kiállítások mintájára tavaly megrendezett I. Antik and Art Régiség és Kortárs Művészeti Vásár nagy sikert aratott a szakma és a látogatók körében is.

Az idei évben már 50 kiállítóval, érdekes előadásokkal, sok izgalmas műtárggyal és egy jótékonysági online aukcióval is várjuk a látogatókat. A klasszikus galériák és aukciós házak mellet több nagy nevű kortárs galéria is csatlakozott a kiállításhoz. Igazodva a trendekhez a nevünket is megváltoztattuk II. Art and Antique Művészeti Kiállítás és Vásárra.

A magyar műtárgypiac legnevesebb szereplői képviseltetik magukat a rendezvényen, ahol egyedi anyaggal várják az amatőr és profi érdeklődőket. A szervezők célja egyrészt, hogy minőségi kikapcsolódást, élményt nyújtsanak a látogatóknak, másrészt felvállaltak egy edukációs küldetést is: műkedvelőket és kereskedőket közelebb hozni egymáshoz, a műgyűjtés generációkon átívelő, értékteremtő szerepére felhívni a figyelmet.

Időpont: 2020. március 5-8.
Helyszín:
Millenáris Park Budapest
További információk:
artandantiquebudapest.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek