Nyomtatás

Budapest Cleaning Show, 2020. október 14-15.

667

Két év után ismét a Hungexpón kerül megrendezésre a tisztítás-technológiai ágazat nagysikerű seregszemléje, a Budapest Cleaning Show.

A Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ) által szervezett kiállításon már nem csak a Magyarországon, hanem a tágabb, kelet-közép-európai régióban aktív tisztítás-technológiai szolgáltató, gyártó- és forgalmazó cégek is bemutatkoznak, illetve ekkorra időzíti éves szakmai konferenciáját a MATISZ is.

A kiállítás az iparág legjelentősebb hazai rendezvénye, amely kétévente jelentkezik. A 2016-os, akkor még TisztaShow-nak nevezett eseményen 40 kiállító mutatkozott be, a 2018-as Budapest Cleaning Show-n pedig már 51 kiállító képviseltette magát. A soron következő, 2020-as eseményen a korábbiaknál is több résztvevőre lehet számítani, mivel a rendezvény folyamatosan bővül, népszerűsége – főként szakmai körökben – egyre emelkedik.

A kiállítás időzítése is inkább a szakmai közönségnek kedvez: a hétköznapi időpont lehetővé teszi, hogy a bemutatókkal, konferenciával dúsított rendezvényt munkaidőben keressék fel az iparágban érdekelt gyártók, forgalmazók, szolgáltatók, megrendelők és érdeklődők.

A résztvevők szélesebb, régiós szakmai nyilvánosság előtt mutatkozhatnak be, tájékozódhatnak a kelet-közép-európai tisztítás-technológiai piac meghatározó szereplőiről, új partnereket találhatnak, kölcsönösen gyümölcsöző szakmai kapcsolatokat létesíthetnek, új ügyfeleket szerezhetnek.

Időpont: 2020. október 14-15.
Helyszín:
Hungexpo
Információ:
hungexpo.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek