Nyomtatás

Marie Claire Fashion Days, 2019. november 22-24.

2019-10-28 818

A Marie Claire magazin 2019-ben 11. alkalommal rendezi meg a Marie Claire Fashion Days-t, a hazai divatélet és a magyar tervezők egyik legfontosabb seregszemléjét, ahol neves dizájnerek, feltörekvő tehetségek és világmárkák tolmácsolásában ismerhetjük meg a jövő évi tavaszi-nyári és az aktuális trendeket.

A 2019-es Marie Claire Fashion Days a magazin zöld törekvéseinek folytatása, a természet tisztelete és a természetesség iránti vágyunk ugyanis az idei divathétvégénkre is átragadt.

Divatmagazin vagyunk, szenvedélyesen szeretjük a szép ruhadarabokat, támogatjuk a magyar tervezők új generációját, és hisszük, hogy az öltözködés a személyiségünk játékos kifejezésének egyik formája. Idén is szeretnénk lehetőséget adni a magyar divat fiatal tehetségeinek: a három nap során harminc magyar tervező 2020-as tavaszi–nyári kollekciója vonul végig a kifutón. Vannak közöttük régi ismerősök, és jó néhány ifjú titán is. Ami a kreativitáson túl közös bennük, hogy a környezettudatos gondolkodás is kezd beszivárogni tevékenységükbe.

Ha november utolsó előtti hétvégéjén csatlakozol hozzánk, meg fogsz lepődni azon, hogy mennyi ötlet, játékosság, stílus fedezhető fel a bemutatott kollekciókban!

Időpont: 2019. november 22-24.
Helyszín: Millenáris
További információk: facebook.com

(Esemény Menedzser)

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek