Nyomtatás

Húsvéti készülődés: több cukrot, lisztet, olajat, tejet, csirkemellet és tojást vehetünk a SPAR-ban

587

Közeledik a húsvét, az ünnep ideje, s a legtöbb családban az elkövetkező napokra időzítik a nagyobb bevásárlásokat. A SPAR Magyarország számára fontos a vevők minőségi és mennyiségi kiszolgálása, ezért a hazai áruházlánc 2023. március 30. és április 8. között egyes termékek esetében megnöveli a maximálisan megvásárolható mennyiséget.

Az intézkedésnek köszönhetően a kristálycukorból már 4 kilogrammot, lisztből 10 kilogrammot, csirkemellből 4 kilogrammot vagy négy tálcányit, 1 literes olajból 4 darabot, tojásból 50 darabot, 2,8%-os UHT tejből pedig 6 litert vásárolhatnak egy-egy alkalommal a SPAR vevői. Ezzel a vállalat jelentősen megemelte a korábban elérhető mennyiségi plafont.

Tavaly augusztusban azért kellett egyes árucikkekre mennyiségi korlátozást bevezetnünk, mert így tudtuk mindenki számára elérhetővé tenni a friss, minőségi termékeinket. Úgy tapasztaltuk, hogy ezt az intézkedést szükségesnek tartották, és elfogadták a fogyasztók is. A húsvéti időszakra tekintettel az eddig limitált darabszámban vagy mennyiségben kapható egyes alapvető élelmiszerek esetében megemeljük a megvásárolható mennyiséget a SPAR, INTERSPAR és City SPAR áruházakban, valamint a SPAR Online shopban, ezzel is alkalmazkodva vevőink igényeihez”

– mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

Az alábbi termékek maximálisan megvásárolható mennyisége 2023. március 30. és április 8. között a SPAR, INTERSPAR és City SPAR áruházakban, valamint a SPAR Online shopban az alábbiak szerint alakul:

spararak

| Forrás: SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek