Nyomtatás

Egyedülálló Nike márkabolt nyílt a Westendben

1134

A zászlóshajónak számító új üzlettel a globális „Rise” boltkoncepciójukat hozzák Budapestre. A régió legnagyobb márkaboltját nyitotta meg a Nike Budapesten, a Westendben. Az Európában egyedülálló módon egy szinten, közel 2000 négyzetméteren kialakított üzlethelyiség a klasszikus kollekciók mellett prémium termékekkel, számos újdonsággal, máshol nem elérhető, limitált szériás választékkal és különleges belsőépítészeti megoldásokkal várja a vásárlókat a bevásárlóközpont földszintjén. 

A Westend emellett rengeteg újítással rukkolt elő az üzemeltetés és az üzletkínálat terén. A rendkívüli világesemények nemhogy leállították volna a fejlesztéseket, hanem inkább felgyorsították azokat. A fenntartható működés irányába tett jelentős beruházások mellett nagy hangsúlyt kapott, hogy a bérlői mix kialakításával is elébe menjenek a vásárlói igényeknek. 

A bevásárlóközpont stratégiáját követve a bérlői portfólió 30 százaléka újult meg az elmúlt időszakban. A frissítés nem csak új márkákat hozott, hanem a meglévők üzletének áthelyezését, illetve boltkoncepciójának újragondolását is.  A Westend kínálata egyebek mellett olyan üzletekkel bővült és vált igazán sokszínűvé, mint a C&A, a Teilor, a Roland Accessories, a Wittchen, a United Colors of Benetton, a Hervis, a Foot Locker vagy a Mesopotamia.

I Forrás: realista.ingatlan.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek