Nyomtatás

Kulináris kalandozások a Balaton körül – podcast

601

Így főz a Balaton című könyv, a tavat körbeutazva, tizennyolc népszerű étterem és négy ikonikus cukrászda kínálatán keresztül mutatja be a térség hagyományos és megújult ízeit. Babik Edittel, a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány főtitkárával Oláh Andrea beszélgetett a Trend FM-en.

Az interjúban Babik Edit bemutatta az Így főz a Balaton című könyvet, amely több mint 200 oldalon nyújt válogatást a Balaton és térsége gasztronómiai helyszíneiből, ízletes boraiból és turisztikai látnivalóiból.

A balatoni régióban kilenc körzetet mutatnak be, az északi partról indulva, az óra járásával megegyezően. Minden fejezetet az adott körzet rövid ismertetőjével kezdődik, a szöveges tartalom mellé pedig olyan fotókat választottak, melyek új szemszögből mutatják meg a látványosságokat, és a későbbi, személyes látogatáshoz is hozzátesznek.

A kötet szerzőinek célja, hogy meghozzák az étvágyat ahhoz, hogy az olvasó az év bármely szakában a Balatonhoz utazzon, majd pedig kerékpárra pattanva bebarangolja az egyes régiókat és aktív részesévé váljon a Balaton körüli gasztro- és kerékpáros turizmusnak.

A teljes beszélgetés itt hallgatható>>

| Forrás: turizmus.com

 

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek