Nyomtatás

Változtasd meg megjelenésed kontaktlencsével

428

Az esküvő kényesen fontos esemény. Megismételhetetlen pillanatok sora: nem törheti fel a cipő a menyasszony lábát, nem zavarhatják flitterek, bojtok és rojtok a bőrét, és nem hunyoroghat szemüveg nélkül a fotókon! A rég látott nagybácsi sem ropogtathatja, csókolgathatja meg úgy az ifjú menyasszonyt, hogy az csáléra nyomorgatott kerettel legyen kénytelen tölteni az estét.

 

  • Segítség, esküvőm lesz, és szemüveges vagyok! Mit tehetek?

  • Lencse keret nélkül? Igen, ez a kontaktlencse!

  • Még a sírás sem állíthat meg!


Miért ne vennéd le a szemüvegedet az esküvőn, ha megteheted?

Ha fontos megtervezni a menüt, felpróbálni a ruhát, válogatni a helyszínek és az esküvői fotósok között, akkor épp ennyire fontos a kényelmes látásbiztonság lehetőségeit is végiggondolni.

Lencsében, de keret nélkül? Miért is ne?  A színes kontaktlencse nyújtotta nagyszerű opciót ne hagyd ki a számításból,  még akkor sem, ha régen nem bírta a szemed! Érdemes új próbát tenned!  Számtalan újítás történt a lencsék, lencseápolók és szemcseppek történetében, amivel most már jó tapasztalatod lehet.


Csillogó szemek a nagy napon

Válassz az Air Optix® Colors lencséi közül! A szilikon-hidrogél lencsét nagyon magas oxigénáteresztő képesség jellemzi. A lencse viselése során nagy mennyiségű oxigénhez jut a szaruhártyád, ezáltal egészséges nappali viseletet biztosít számodra. Rendkívül ellenáll a fehérjelerakódásnak. Ezek lélegző kontaktlencsék, így még csillogóbbak, egészségesebbek lesznek a szemeid a nagy napon. Használhatod, ha rövidlátó vagy, és akkor is, ha szemed színét szeretnéd megváltoztatni.


Még a sírás sem állíthat meg!

Válaszd az Aquaview Color lencséit!  A könnyek, örömmámor, de az idegesség is nagyon sok esküvő kísérője. Van aki azért sír, mert egy álom vált valóra, van aki azért, mert a lányuk elmegy a háztól, vagy van aki azért, mert meglátja a gyönyörű dekorációt. Bárhogyan is alakul a nagy nap, a feltörő könnyeket Aquaview Color lencséiben még szabadabban átélheted.

Az Aquaview Color színes kontaktlencse kiváló  viselési komfortot és magas hidratációt biztosít a viselési időszak alatt. Továbbá ezeket a kontaktlencséket aszférikus szerkezet jellemzi, így a látásélesség sokkal jobb, mint a hagyományos gömb alakú lencséknél. UV szűrővel is el vannak látva, hogy védjék a szemet a káros napsugárzástól.

A kontaktlencse beszerzésére az első, esküvőre készülő teendők között gondolj!

Szükséged lesz időre, hogy megszokja a szemed. Ez olyan, mint a sport, a zene vagy a tánc: eleinte nem érzed magad virtuóznak, de némi gyakorlás után új világban folytatódik az életed.

Ezek után már csak egy jó sminkmesterre van szükséged, aki megadja a szemüveg nélküli – lehet, hogy szokatlanul új élményt jelentő - arcod valódi karakterét.

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek