Nyomtatás

Az idei gyereknapon cseréld Ferrarira a plüssmacidat!

592

Idén újra a három évvel ezelőtti pompájában tündökölhet a Meglepkék.hu gyermeknapi programja. Május 29-én a gyerkőcök korábban csak plakátokon vagy filmekben látott mesés sportkocsikba pattanhatnak. Az életre szóló élményért a „fizetség” nem más, mint egy jó állapotú, de már megunt játék, amivel beteg vagy rászoruló pajtásaiknak csalhatnak újra mosolyt az arcukra.

Már gyermekkorban fontos, hogy a kicsik megtanulják: adni jó, az élményszerzés, az öröm megélése mindenkinek jár: egészségesnek és betegnek, jómódúnak és szegénynek egyaránt. A Meglepkék.hu gyermeknapi programja során a gyermekek és szüleik nem pénzzel, hanem jó minőségű, megunt játékokkal fizetnek egy felejthetetlen élményért, és ezzel hozzájárulhatnak sok száz kisgyermek boldogabb és vidámabb életéhez. „Emlékszem arra, amikor első alkalommal megérkeztünk a kórházba a beteg gyermekekhez. Nem lehet elmondani azt az örömöt és boldogságot, amit egy labda vagy egy társasjáték jelentett számukra, ez tényleg libabőrös élmény volt. Akkor eldöntöttük, hogy minden évben valahogy megpróbálunk mosolyt csalni ezeknek a nehéz sorsú gyerkőcöknek az arcára.

Mivel a Meglepkék.hu kínálatában rengeteg autós élmény közül is lehet választani, azt találtuk ki, hogy ezek a különleges versenyautók, sportkocsik egész nap a kisgyermekek rendelkezésére állnak majd, akik beleülhetnek bármelyikbe, és átélhetik az autózás élményét. Természetesen ez gyereknapon nem került pénzbe, csupán egy jó minőségű, akár évek óta az ágy alatt vagy a padláson, dobozokban unatkozó babát, társasjátékot, kisautót, könyvet vagy legót kértünk az élményért cserébe. Sokan érkeztek a játékboltból teljesen új játékokkal, aminek nagyon örültünk, hiszen a kórházaknak csak steril játékokat vihettünk” – tudtuk meg Sashalmi Attilától, a Meglepkék.hu élménykutatójától.A rendezvény sikere minden várakozásukat felülmúlta, a nap folyamán 250 kisgyermek vágya teljesült, és szüleikkel együtt annyi játékot hoztak, hogy a padlótól a plafonig megtelt a Meglepkék.hu irodája, sokan érkeztek nagy szatyrokkal, nem az élmény miatt, egyszerűen önzetlenül segíteni akartak.

Minden játék a legjobb helyre került

Az összegyűlt nagy mennyiségű játék számára alapítványok segítségével megtalálták a legmegfelelőbb helyeket, kórházakat, óvodákat, aszerint, hogy az egyes intézmények szabályai milyen típusú és állapotú játékszerek befogadását tették lehetővé.„A kezdeményezésünket óriási siker övezte, azonban a következő évben, 2020-ban a járvány mindent felülírt, a szigorú bezárások miatt semmilyen aktivitásra nem volt lehetőségünk. 2021-ben a helyzet valamelyest kedvezőbben alakult, bár az előző évhez hasonló, nagy tömegeket megmozgató programot még mindig nem tudtunk rendezni, de szerencsére a játékadomány-gyűjtést így is megvalósíthattuk” – avatott be Sashalmi Attila.A családokhoz az összegyűjtött játékokért a Meglepkék.hu csapata „csodaautókkal” érkezett. A gyermekek mély érzésekről tettek tanúbizonyságot, amikor teljesen önzetlenül átadták saját játékaikat, hogy azokkal egy hozzájuk hasonló, de náluk nehezebb helyzetben lévő társuknak segítsenek.

2022-ben újra miénk a pálya!

„Május 29-én újra személyesen találkozhatunk a Meglepkék.hu irodánál, a IX. kerületben, és együtt szórakozhatunk a gyermeknapon, újra visszatérhetünk az eredeti, 2019-es modellhez. Előkerülnek az autók, a motorok, az élménykínálatunk minden közlekedésre alkalmas járműve készen áll arra, hogy egy teljes napon át teljesítse a lurkók bakancslistás álmait. A remélhetően idén is nagy mennyiségű játéknak pedig ezúttal is a legmegfelelőbb intézményeket fogjuk megtalálni” – ígérte a Meglepkék.hu élménykutatója.

A játékmentésben részt vevő autók listája ezen a linken már elérhető: www.meglepkek.hu/jatekmento

I  Forrás:  Üzleti Hírszerzés

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek