Nyomtatás

Beszerzési menedzser szakirányú továbbképzés

421

Az MLBKT a Corvinus Egyetem szakmai partnereként Beszerzési mendzser szakiírányú továbbképzést indít 2022 tavaszán. A válság a legtöbb vállalatnál komoly kihívások elé állította a beszerzőket, amelyekre megoldást kellett és kell találni.

A sztenderd eszközök helyett most sok ötletre és kreativitásra is szükség van. Képzésünkkel az egyre dinamikusabban fejlődő beszerzői szakma részére kínálunk egyetemi szintű fejlődési lehetőséget, amely segítségével a hiányzó elméleti tudás is megszerezhető, de új eszközöket is elsajátíthatnak hallgatóink a gyakorlati munkavégzés hatékonyabbá tételéhez.

Programunk elsősorban a hazai vállalatok tapasztalataira építve, de a nemzetközi tapasztalatokat is felhasználva fogalmaz meg komplex és gazdag tudásanyagot a beszerzésről. Továbbképzésünk segít rendszerezni a meglévő tudást, jó gyakorlatokat, rendszerszintű szemléletmódot biztosít.

KIKNEK AJÁNLJUK?

A szakot azoknak a beszerzésben stratégiai beszerzőként, kategória menedzserként, vezetőként dolgozó szakembereknek ajánljuk, akik már rendelkeznek beszerzési gyakorlattal, ugyanakkor szeretnék tudásukat rendszerezni, továbbfejleszteni. Amennyiben már nem a napi beszerzői feladatok megszervezésével és biztosításával akarja tölteni idejét vagy szeretne egy szinttel feljebb lépni, kiemelkedni a szakemberek közül, úgy képzésünk Önnek szól!

MIÉRT AJÁNLJUK?

A hazai vállalati gyakorlatban az ellátási lánc szemléletének erősödésével egyre jelentősebb szerepet töltenek be a modern beszerzési szervezetek. Beszerzési menedzsment végzettség csak a Corvinus Egyetemen szerezhető, a képzés szakmai partnere a nagy presztízsű Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság. Képzésünkkel az egyre dinamikusabban fejlődő beszerzői szakma részére kínálunk lehetőséget, amely segítségével a hiányzó elméleti tudás is megszerezhető, de új eszközöket is elsajátíthatnak hallgatóink a gyakorlati munkavégzés hatékonyabbá tételéhez. A képzés szakmai tartalmában és oktatói hátterében ötvözi az elméleti és gyakorlati tudást. Programunk elsősorban a hazai vállalatok tapasztalataira építve, de a nemzetközi tapasztalatokat is felhasználva fogalmaz meg komplex és gazdag tudásanyagot a beszerzésről. Az MLBKT-val való együttműködés pedig a tágabb szakmával való kapcsolatépítésre is lehetőséget biztosít.

EZT A TUDÁST ADJA A KÉPZÉS:

► a gyakorlatban megszerzett tudás rendszerezése, elmélyítése az igénylőkre, beszállítókra, vállalati
folyamatokra vonatkozóan
► a vállalati környezetben jelentkező, beszerzéssel
kapcsolatos problémákat felismeréséhez,
elemzéséhez és megoldásához szükséges tudás
► áttekintés a jelenlegi válsághelyzettel kapcsolatos
megváltozott beszállítói helyzetek értékeléséhez
és kezeléséhez
► kitekintést ad az üzleti stratégia,
teljesítménymérés, logisztika és jog területére

MIT KÍNÁL A SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉS?
► Speciális szakirányú végzettséget tanúsító
oklevelet biztosít
► Jól alkalmazkodik a gazdasági szféra igényeihez
► Reagál a munkaerőpiac gyors változásaira
► Gyakorlati tudást biztosít
► Munka mellett is elvégezhető

Képzési idő: 2 félév
Önköltség: 440.000 Ft/félév

Képzés helyszíne: Budapest

A képzés 2022 tavaszán indul.

További részletek.

További kérdés esetén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

I Forrás: logisztika.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek