Nyomtatás

Óvd a hajad a napfény káros hatásaitól!

345

Nem csak a hajsütővas vagy a hajszárító károsíthatja a hajad, hanem a tűző napfény is. A káros UV sugarak menthetetlenül kiszárítják hajszálaid, és ezáltal végleg tönkre teszik.

A hajad belsejében okozhat visszafordíthatatlan károkat az erős napsütés: nemcsak kiszárítja, de egyenesen belülről roncsolja a hajszálaidat. Így fénytelenné, gyengévé, durva tapintásúvá és töredezetté teheti loknijaidat.

Mindezekből következik, hogy nyáron még inkább oda kell figyelni a hajápolásra, mert nem csak a hajformázás jelent rá veszélyt, de egy strandolás is. Az elsődleges ápolás, hogy hidratáló sampont használunk minden hajmosásnál. Javasolt olyan sampon is, amelyben olaj van, mert az is sokat segíthet a hajadnak a hidratáltságban.

A mosás után pedig minden esetben használj hajbalzsamot. Ebből is olyat válassz, amely hidratáló tulajdonsággal rendelkezik. Ez majd segít abban, hogy egy kirándulás után ne a fodrászhoz kelljen rohannod levágatni a töredezett hajadat.

Mindezen túl van egy nagyágyú is, amit érdemes bevetni, ez pedig a hővédő hajszérum. Ezt naponta használd, illetve minden esetben azelőtt, hogy a tűző napra lépnél. Akár naponta többször is használhatod, így biztos lehetsz benne, hogy egészséges marad a hajad. A drogériában találsz ilyen szérumokat, válassz ezek közül kedved szerint.

| Forrás: ridikul.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek