Nyomtatás

Háromrészes videósorozat, hogyan érdemes biciklizni

275

Rengetegen szeretnének kerékpárra váltani, hogy elkerüljék a fertőzéseket, egészségesen, gyorsan, szabadon, a környezetet védve és parkolóhelyek keresésével többet nem vesződve mehessenek munkába, intézzék ügyeiket, vagy kikapcsolódjanak. Sokan pedig autót vezetve szeretnének jobban vigyázni a kerékpárral közlekedőkre.

Nekik szól a Magyar Kerékpárosklub új videósorozata, amiben autós és bringás szereplőink, valamint oktatónk kerékpározással kapcsolatos tévhiteket oszlatnak, mindennapos élethelyzetek bringás megoldásához adnak tanácsokat, felhívják a figyelmet a legfontosabb szabályokra és tippeket adnak az autós – bringás – gyalogos együttműködéshez.

A Magyar Kerékpárosklub új videósorozata, amiben autós és bringás szereplők, valamint oktatók kerékpározással kapcsolatos tévhiteket oszlatnak, mindennapos élethelyzetek bringás megoldásához adnak tanácsokat, felhívják a figyelmet a legfontosabb szabályokra és tippeket adnak az autós – bringás – gyalogos együttműködéshez.

Sorozatukban az autóval közlekedő és autófóliázással foglalkozó Péter és a mindenhová bringával járó ügyvéd, Eszter válaszol arra a kérdésre, hogyan bringázzunk a mindennapokban és hogyan vigyázhatunk egymásra autóban vagy kerékpáron ülve.

Az MKK videói abban segítenek, hogy bárki magabiztosan bringázhasson egyedül vagy a családdal, a munkahelyre vagy a szabadidőben, vásárolni vagy ügyeket intézni.

A sorozatot megnézhetik a Bringázz a Munkába Facebook oldalán, és a Magyar Kerékpárosklub Youtube csatornáján.

(Forrás: turizmusonline.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek