Nyomtatás

Újra Csak a mentes kuponnapok

236

2021. március 4–7. között ismét élhetünk a Csak a mentes kuponnapok adta lehetőségekkel. Az idei első tudatos vásárlók ünnepén mindent megtalálhatunk, amire a mentesen élőknek szüksége lehet.

„Még soha nem voltak ekkora kedvezmények a Csak a mentes kuponnapokon. Országszerte több mint 30 cég csatlakozott idén is a kezdeményezésünkhöz 10–50% kedvezménnyel” – mondta Herczeg TG Andrea, a Csak a mentes tulajdonosa.

A speciális diétát folytatók tökéletesen tudják, mennyire megterheli a pénztárcánkat a mentes étkezés, ezért érdemes minden lehetőséget megragadni, hogy könnyítsünk a családi büdzsén. A Csak a mentes kuponnapok már évek óta ebben segít a mentesen élők közösségének. A Csak a mentes kuponnapok abban különbözik más kuponos akcióktól, hogy itt kizárólag glutén-, cukor-, laktózmentes, vegán termékekkel, ilyen árukat kínáló vendéglátóhelyekkel, valamint natúr és biokozmetikumokat, -tisztítószereket és zero waste termékeket gyártókkal, forgalmazókkal találkozhatunk, sőt féláron juthatunk hozzá nyersvegán főzőtanfolyamhoz is.

„A dátum nem véletlen, hiszen a Csak a mentes kuponnapok minden évben a nőnaphoz kapcsolódik, mert ezzel is kedveskedni szeretnénk a tudatos nőknek és családjaiknak” – folytatta Herczeg TG Andrea. A járványhelyzet miatt a Csak a mentes kuponnapokon részt vevő vendéglátóhelyeken természetesen csak elvitelre lehet igénybe venni a kedvezményeket, illetve a gyártóknál, a forgalmazóknál is a webshopokon keresztül tudunk vásárolni.

Az eseményhez regisztrációt követően csatlakozhatunk, majd e-mailben kapjuk meg a kuponokat és a webshopos vásárláshoz szükséges kuponkódokat. Ezeket 4 napig, a Csak a mentes kuponnapok ideje alatt lehet felhasználni. A Csak a mentes kuponnapok nem titkolt célja, hogy felhívja a figyelmet az ételérzékenységgel élők nehézségeire, és további támogatókat szerezzen ennek a nemes ügynek. Az akciók az áprilisi Csak a mentes húsvéti szabadtéri vásáron folytatódnak a Római parton.

(Forrás: seniorplus.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek