Nyomtatás

Óriási érdeklődésre lehet számítani!

255

Konkrét adatokkal tette közzé még 2020 év végén az MTI az alábbi hírt, mely alapján nem árt, ha időben nyakunkba vesszük a "várost" és nekilátunk a felújítási előkészületeknek, hogy a csúcsidőszakot megelőzve elkerüljük az azzal járó kellemetlenségeket.

A családi házban élő, legalább egy gyermeket nevelők közel háromnegyede lát esélyt a jövő év elejétől igényelhető otthonfelújítási támogatás felhasználására – derül ki egy friss kutatás eredményéből.
A válaszadók negyede egészen biztos volt abban, hogy él az állami támogatás lehetőségével; a közepes gazdasági státuszúak körében ez az arány jóval magasabb, 43 százalék volt.


Ablekcsere ár csökkenés az 50%-os állami támogatással! Használja ki hatékonyan a támogatás kereteit. Gyors ajánlatkérő és kapcsolat ide kattintva érhető el.


Belső falak, tető, külső homlokzat

A válaszadók több mint háromnegyede a belső falak rendbetételét tartaná a legfontosabbnak, ám közel hasonló kör (72-72 százalék) jelezte, hogy a tetőn és a külső homlokzaton is lenne mit javítani.
A felmérés adatai szerint a legtöbben (56 százalék) 2 millió forint vagy az alatti állami forrás lehívásában gondolkodnak. Azok viszont, akik tetőmunkát terveznek, döntően ennél nagyobb keretet, akár a maximum összeget is igényelnék.


3 milliós támogatással újít fel és fenyő- fűrészárura van szüksége? Fatelep három megye határán, árukészlet közvetlen raktárról! Részletekért kérem, kattintson ide!


A felmérés szerint a felújítást tervezők negyede úgy gondolta, hogy családi házuk esetében a munkálatok halaszthatatlanok, és azokat támogatás nélkül is el kellene végezni. A megkérdezettek egyharmada támogatás nélkül csak részlegesen tudná a javításokat megtenni. Összesen 35 százalék azon a véleményen van, hogy az állami támogatás nélkül nincs esélye a rekonstrukcióra.

Januártól a legalább egy gyermeket nevelő családok, lakásuk rekonstrukciójához a kiadásaik 50 százalékát – 3 millió forintig – állami támogatásként igényelhetik vissza.

(Forrás: csok-otthonteremtesi-kedvezmenyek.blogspot.com)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek