Nyomtatás

Chefparade helyzetjelentés. Minden rendben lesz ...

312

Minden rendben lesz a végén, ha még nincs rendben, akkor még nem ez a vége - idézhetnénk mi is a bölcs mondást. Arra gondoltunk helyzetjelentést adunk, hogy most akkor hogy is állunk, mi a helyzet velünk és a kurzusokkal.

Elöszőr is az aktuális rendelkezéseknek megfelelően "csökkentett-safe" módben üzemelünk: élőben alacsonyabb létszámmal, időbeli hazaérkezéssel hétvégénte, és webinárium "főzz a konyhádban" üzemmódban hétköznapként. Figyeljük a változásokat: korlátozásokat és lazításokat egyaránt, és azoknak megfelelően cselekszünk.

A december végi és 2021-s januári naptárt igyekszünk folyamatosan feltölteni - részben karácsony előtt. Kérjük kövessétek időről-időre aktuális naptároldalunkat, vagy iratkozzatok fel értesítési listáinkra.

Végezetül köszönjük szépen, hogy vásároltok vouchereket, továbbra is hisszük, hogy remek ajándék. A voucherek egy évig érvényesek. Gőzerővel készülünk és várjuk 2021-t, hogy sok régi és új kurzust is tudjunk tartani az új évben.

További információk: chefparade.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek