Nyomtatás

MikulásGyár, 2020. november 27 - december 20.

407

Segítsünk együtt azokon, akiknek igazán szüksége van rá! Mivel segíthetsz? Tartós élelmiszerekkel, higiéniai termékekkel, könyvekkel, ruhákkal, játékokkal, elektronikai eszközökkel. Kérjük, csak olyan állapotú dolgokat hozz, amit te is szívesen kapnál.

Pénzt és romlandó árut a MikulásGyár nem fogad. Köszönjük, ha részt veszel Te is a gyűjtésben! A MikulásGyár teljes időtartama alatt igazi karácsonyi hangulat, rengeteg gyermekprogram és felnőtteknek szóló koncert, melegedő és gyermekfoglalkoztató várja a látogatókat.

A MikulásGyár 2020. november 27. és december 20. között tart nyitva, a Millenáris Parkban 9.00 és 21.00 óra között, a Lurdy Házban 10.00-től 19.00 óráig, a József Attila Színházban hétköznaponként 10.00 és 18.00 óra között.

A MikulásGyár célja a mélyszegénységben élő nagycsaládok, így rengeteg gyermek segítése, tekintet nélkül arra, hogy ki és miért éhezik.

A MikulásGyár hitvallása a humanizmus természetéből fakadó szolidaritás, nem ismer különbséget gyermek és gyermek között, küzd a diszkrimináció ellen és független a mindenkori politikától.

Elsősorban tartós élelmiszert, édességet, tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, könyvet, játékokat várnak adományként. A szervezők fontosnak tartják hangsúlyozni, hogy a rászorulóknak elsősorban tartós élelmiszerre (konzerv, tészta, liszt, cukor, rizs, olaj stb.) van szükségük.

(Forrás: www.mikulasgyar.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek