Nyomtatás

Bemutatkozik a Klunken: elegánsan minimalista termoszok a Primus új kollekciójában

483

Praktikus, letisztult formavilágú palackokkal újította meg kínálatát az egyik legnagyobb múltú túrafelszerelés-gyártó, a svéd Primus. Az új termoszok rozsdamentes acélból készülnek, tartósak, könnyen tisztíthatóak, korrózióállóak és ízsemlegesek.

Az új kollekció egyik kiemelt terméke a Klunken kulacs, amely a népszerű Kånken hátizsákok ideális kiegészítője, mivel tökéletesen illeszkedik azok oldalzsebeibe.

primus2

A “Klunken” szó a svéd “klunka” igéből ered, amelynek jelentése, “kortyonként inni”. Ezt a nevet kapták a Primus újonnan bemutatott, színes, rozsdamentes acéltermoszai. Mind a név, mind a palack úgy lett kifejlesztve, hogy tökéletes párost alkosson a Primus testvérmárkájával, a Fjӓllrӓven híres Kånken hátizsákjaival. Hiszen maga a Kånken szó is a svéd nyelvből ered – kånka, ami azt jelenti, “valamit körülvesz”.

A Klunken higiénikus és korrózióálló rozsdamentes acélból készült. Íz- és illatsemleges, így garantáltan nem befolyásolja az italok ízét, ezzel fenntartható alternatívát jelent a műanyag termékekkel szemben. A nyolc stílusos színben kapható palack porszórt felülete révén sosem csúszik ki a kézből. Széles nyakának köszönhetően pedig nemcsak inni egyszerű belőle, de könnyen megtölthető és tisztítható is egyben. A kupak természetes, jól záró parafából készült, és a könnyű szállítás érdekében praktikus pánttal is rendelkezik. Ez a pánt nemcsak a Klunken színéhez passzol, de tökéletesen illik a legnépszerűbb Kånken hátizsákokhoz is. Hasonló célból alakították ki úgy a palackok formáját, hogy elférjenek a hátizsák oldalzsebében.

primus3

A Klunken egyfalú, 0,7 literes és duplafalú 0,5 literes, vákuumszigeteléssel ellátott kialakításban egyaránt elérhető, utóbbi biztosítja a hideg folyadékok hűvösen, illetve a forró italok melegen tartását.

 


A Primus-ról:
A svéd Primus 1892 óta készít túrafelszerelések. Olyan felfedezők expedícióin próbálták már ki ezeket az eszközöket, mint Roald Amundsen, Sir Edmund Hillary vagy Reinhold Messner. Napjainkban a Primus megbízható, biztonságos és innovatív termékeiről ismert, amelyeket nagyrészt Európában gyártanak, s amelyek élvezetessé teszik a kis és nagy túrákat egyaránt. A Primus elsődleges célja környezetbarát, könnyen használható és könnyű súlyú túraeszközök előállítása. A svédországi székhelyű márka kínálatának 90%-a a világ több mint 70 országában kapható.

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek