Nyomtatás

Újabb oktatóvideóval sokkol Győrfi Pál

456

Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány újabb ismeretterjesztő videóval jelentkezett, ezúttal a defibrillátor használatát mutatják be ismert arcok és regényes körülmények között.

Ne parázz, sokkolj! - címmel fut az új oktatóvideó, amelyen a mentőszolgálat szóvivője Győrfi Pál segítségével mutatják meg, hogyan kell használni az életmentő készüléket. Túszejtés, kommandósok és egy defibrillátor – a Valami Amerika szereplői a filmből megszokott lazasággal és poénokkal segítenek az újraélesztési ismeretek elsajátításában.

Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány társadalmi ismeretterjesztő programjával azt szeretné elérni, hogy tovább javuljon az újraélesztési tudás és hajlandóság Magyarországon, és minél több ember tudjon róla, hogy rendelkezésre állnak nyilvánosan elérhető defibrillátorok, használatuk pedig laikusok számára is egyszerű, így nincs mitől félnünk.

(Forrás: infostart.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek