Nyomtatás

#nemaradjotthon – Vár a Széchenyi fürdő

657

Az újranyitást követően a Széchenyi fürdő júliusban nemcsak kedvezményes fürdőbelépőkkel, bérletekkel és masszázsbérlettel, hanem különleges élményekkel is várja vendégeit július 11. és augusztus 1. között, minden szombaton. A fürdőzést kiegészítő programokon a látogatók a fürdőbelépő megváltásával, térítésmentesen vehetnek részt.

A #nemaradjotthon akció keretében a látogatók a karantén hónapjai után újra egyensúlyba hozhatják magukat. A programok négy elem: a szív, a test, a lélek és a szellem köré épülnek.

Az első szombaton, 2020. július 11-én aquafitness órák és olyan népszerű fitness edzők, mint Béres Alexandra, Rubint Rella és Szentgyörgyi Romeo programjai színesítik a napot. A pörgős zenékről DJ Radnai gondoskodik. A hagyományokhoz híven ingyenes épületlátogatások is várják az érdeklődőket, akik részt vehetnek a látogatás utáni helyszíni „Víz-kvíz” játékban. A helyesen válaszolók fürdőbelépőket nyerhetnek. A vezetett séták regisztrációhoz kötöttek.

A Strandok Éjszakája program idén a Széchenyi fürdőben elmarad, mivel kedvezőtlen időjárásra lehet számítani. Viszont utolsó felvonásra 2020. augusztus 1-jén kerül sor, amikor a „szellem” téma köré építve akusztikus élő zene mellett, népszerű dallamokat és filmzenéket hallgatva lazulhatnak a vendégek a fürdő medencéiben.

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek