Nyomtatás

Kajla visszatért a Diósgyőri várba

413

A királynék vára egyike annak a több mint 500 magyarországi nevezetességnek, amelyet idén felfedezhetnek a gyerekek Kajlával.

Kajla, a kíváncsi vizslakölyök újra megérkezett a Diósgyőri várba. Az ide ellátogató gyerekek idén is begyűjthetik Kajla-útlevelükbe a pecsétet, és még kedvezmény is vár rájuk.

A Hol vagy, Kajla? elnevezésű országos turisztikai program július 1-jén indult útjára. A program keretében az alsó tagozatos diákok felfedezhetik Magyarország természeti és kulturális értékeit, Kajla-útlevelükbe gyűjtve a turisztikai célpontok pecsétjeit. A Kajla-útlevéllel rendelkező gyerekek július 1-jétől augusztus 31-éig ingyenesen utazhatnak a MÁV és a GYSEV vonalain, valamint a Bahart és a Mahart egyes járatain is.

A Diósgyőri várat meglátogató, Kajla-útlevelet felmutató alsó tagozatos diákok augusztus 31-ig 10%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a tárlatvezetésre jogosító belépőjegyet. A Kajla-pecséteket a Diósgyőri vár pénztára mellett található információs pultban kapják meg a gyerekek.

A Diósgyőri vár az osztálykirándulások és családi kiruccanások kedvelt helyszíne, ezért számos gyermekbarát programmal, állandó szolgáltatással és kedvezménnyel várja a legkisebbeket egész évben. A programok további részleteiről a Diósgyőri vár weboldalán is tájékozódhatnak az érdeklődők.

(Forrás: turizmus.com)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek