Nyomtatás

Ezek lennének a legjobb társasjátékok?

611

Manapság az embereknek nem könnyű szórakozási formát választani, hiszen ebben a vírusveszélyes időszakban jelentősen lekorlátozódtak a lehetőségek.

A megszokott, nem otthoni kikapcsolódási formák jelenleg nem jöhetnek szóba, így érdemes olyan hobbit, tevékenységet választani a szabad óráink eltöltésére, amit lakóhelyünkön tudunk végezni.

Sajnálatosan sokan azzal töltik ezt az időszakot, hogy munka után csak az okoskütyüjeiket nyomkodják, és a világhálón nézelődnek. Pedig számos egyéb lehetőség is adódik arra, hogy otthonról ki sem mozdulva olyan élményekben legyen részünk, amire akár az egész család szívesen fog visszaemlékezni. Az egyik ilyen lehetőség, hogy a méltán népszerű, és sokaknál talán egy kicsit feledésbe merült társasjátékok felé fordulunk!

Valószínűleg nem túlzás kijelenteni azt, hogy minden háztartásban lehetne találni néhány társast, ha alaposabban körbe néznénk. Annak ellenére, hogy a megszokott típusok is sok izgalmat okozhatnak, érdemes néha új darabok után kutatni annak érdekében, hogy új kihívásokkal kelljen szembe nézni.

Gyakori probléma szokott azonban lenni, hogy hiába a hatalmas választék, nem tudjuk, melyik játék lenne a legjobb döntés. Éppen ezért érdemes a választás előtt néhány szempontot átgondolni. Milyen szabályrendszerű, és milyen hangulatú játékot szeretnénk, valamint az is lényeges lehet, hogy kivel szeretnénk versengeni a játékmenetek alatt. Teljesen más játékot célszerű választani, ha barátainkat várjuk egy összecsapásra, vagy ha a gyermekeinkkel ülünk le egy partira.

Abban az esetben, ha nincs elképzelésed, de mindenképp a legjobb játékok közül szeretnél válogatni, mi most a segítségedre leszünk! A Gémklub TOP 50-es listája szerint ezek most a legnépszerűbb társasjátékok. A linkelt oldalon található társasjáték webáruház toplistájánál, akár csak az általuk forgalmazott játékoknál, meg fogod találni a rövid szabályismertetést, és még korábbi vásárlók véleményét, tapasztalatait is eltudod olvasni. Ez a lista folyamatosan frissül, hiszen hatalmas harc van minden évben a játékok között annak érdekében, hogy erre a TOP 50-es felsorolásra felkerülhessenek.

Természetesen jóval több társas közül lehet választani náluk, mint amik a toplistába bekerültek. Érdemes végignézni a kínálatukat, hiszen igazi kincsekre lehet lelni. Könnyen szűkítheted az érdeklődési köröd szerint a találati listát, ugyanis külön kategóriába vannak rendezve a játékok. Amennyiben megtaláltad a legszimpatikusabb társast, vagyis megszületett a döntésed, már nincs más dolgod, mint azonnal megrendelni annak érdekében, hogy minél hamarabb a kezeid között tarthasd.

Ne feledd, egy jó társasjáték olyan élményt nyújthat, amit mindenkinek érdemes megtapasztalnia!

(Forrás: beol.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek