Nyomtatás

Klubkereső indult a Nagy Sportágválasztó honlapján!

715

Az elmúlt több mint 12 év alatt a kezdeti 20 sportághoz képest legutóbb, már 109 sportág képviseltette magát a Nagy Sportágválasztó rendezvényen. Évről évre gyerekek, szülők ezrei látogatnak ki, hogy kipróbálják vagy akár kiválasszák melyik a számukra ideális és szimpatikus sportág.

Tapasztalatból tudjuk, hogy milyen könnyű beleszeretni egy-egy sportágba a Nagy Sportágválasztón. Azt viszont már kicsit keményebb dió eldönteni, hogy hova járjon mozogni a gyermek, hiszen mindig fontos szempont, hogy közel is legyen, de minőségiek is legyenek az edzések.

Egy ideje már megfogalmazódott bennünk a gondolat, hogy nem csak az évi 2 alkalommal megrendezésre kerülő rendezvényünkkel szeretnénk a szülőket, a gyermekeket és a sportolni vágyó embereket segíteni a kedvenc sportáguk kiválasztásában. Májusi rendezvényünk sajnos idén elmarad, de igyekeztünk online mederbe terelni a lehetőségeket.

Ezen ötleten felbuzdulva elindítottuk az első magyarországi KLUBKERESŐ felületet.

Nevünkhöz híven szerettünk volna egy országos adatbázist létrehozni, melyben minden sportág, minden egyesülete megtalálható az ország bármely pontján, az év minden napján.

Így jött létre honlapunkon a klubkereső aloldal, melyen belül megtalálhatóak az eddig feltöltött sportágak. Jelenleg már 23 sportág szerepel adatbázisunkban, mely természetesen folyamatosan bővül és frissül az aktuális változásokat figyelembe véve.

Most, hogy remélhetőleg sokan kedvet kapnak az újabbnál újabb sportok felfedezéséhez, reméljük, segítséget tudunk Nekik nyújtani. Már nem számít, hogy ki hol lakik, hiszen klubkeresőnkkel könnyen megtalálhatja a hozzá legközelebbi egyesületet, ahol kipróbálhatja az általa kedvelt sportágat!

Klubkereső>>

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek