Nyomtatás

Idén is várjuk a gyerekek kívánságait

557

A Bama.hu olvasói talán emlékeznek, a gyerekek pedig biztosan nem felejtik el azokat az élményeket, amelyekkel tavaly gyereknap alkalmából kedveskedett lapunk szerkesztősége a szerencséseknek.

Martint traktorra ültettük, Ádámot rendőrautóval vitettük az oviba, Mátét pedig a Magnus repülőgépgyár-látogatással repítettük az egekbe.

Hamarosan elérkezik az a nap, amely csak és kizárólag a gyerekekről szól. Ebből az alkalomból szerkesztőségünk – a tavalyi kezdeményezésünkhöz hasonlóan – az idén is szeretne örömet szerezni a Baranya megyei gyerekeknek: ezúttal is öt szerencsésnek teljesítjük egy-egy különleges kívánságát.

mangusFelejthetetlen élmény marad a pilótafülke és a botkormány.

Tudjuk, hogy mindenkinek vannak vágyálmai, sokan drága ajándékokat, egzotikus utazásokat szeretnének, de mi nem ilyen kívánságokat várunk. Olyan élményeket szeretnénk adni, amelyek nem azért különlegesek, mert sok pénzbe kerülnek, hanem mert segítség nélkül nehéz vagy lehetetlen megszervezni. Sajnos nem tudunk segíteni egy űr­utazásban, nem vehetünk pónilovat vagy videojátékot, és bár mi is sajnáljuk, de egyik világsztárral sem tudunk senkit összehozni, de olyan kívánságok teljesítésében közben tudunk járni, ami a hétköznapokban nem elérhető.

Ha például valaki egy különleges foglalkozás rejtelmeivel szeretne megismerkedni – legyen az állatorvos, cukrász vagy éppen tűzoltó – abban tudunk segíteni. De ha lovagolni szeretne, netán repülőre ülne, azt is megpróbáljuk megszervezni. Versenyezhetnek a kedvenc sportolójukkal, bepillanthatnak akár egy színházi próbába, de a kívánságok között szerepelhet egy állatkerti séta vagy intézmények (városháza, megyeháza) látogatása is.

adamotÁdámot rendőrautóval vitettük az oviba.

Gyerekek, eresszétek szabadon a fantáziátokat, és írjatok nekünk levelet május 24-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre „Gyermeknapi kívánság” megjelöléssel, így május utolsó vasárnapjára már talán egy-két kívánságot tudunk is teljesíteni.

Természetesen kis­iskolás osztályok, óvodai vagy bölcsődei csoportok leveleit is várjuk szerkesztőségünkbe. Az öt legjobb, legérdekesebb kívánságot teljesítjük.

(Forrás: bama.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek