Nyomtatás

Magyar Létesítménygazdálkodási Konferencia, 2022. november 10.

2022-09-13 609

A HFMS megalakulásának harmadik éve, 2007 óta rendezzük meg a Magyar Létesítménygazdálkodási Konferenciát - angol rövidítéssel HFMC, azaz Hungarian Facility Management Conference. Azóta csaknem minden évben sor került a konferenciára, igy a mostani már a tizenkettedik.

A HFMC konferenciának még a COVID idején is száznál több résztvevője volt. A 2020. évtől kezdve a konferenciát hibrid formában rendeztük meg, azaz egyaránt lehetséges volt és lesz a helyszíni és az online részvétel is.

Az elmúlt tizenöt évben a létesítménygazdálkodás elméleti háttere és gyakorlata is alaposan átalakult, sokat fejlődött. Úgy láttuk, hogy érdemes és már lehet ahhoz a nemzetközi gyakorlathoz alkalmazkodnunk, hogy a konferencián való előadás lehetőségét minél szélesebb körben meghirdetjük. Ez természetesen eddig is nyitva állt bárki előtt. Nyilván ez nem lehet promóciós előadás, arra kitűnő lehetőséget nyújt szponzori programunk, amellyel az elmúlt években igen sok szolgáltató szervezet élt, ismételten nagyon köszönjük.

Kérdések és válaszok az előadással kapcsolatban ezen a linken.

Helyszín: Hotel Benczúr, (1068 Budapest, Benczúr utca 35.) és online
További információk: fmkonferencia.hu

I Forrás: Üzleti Hírszerzés

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek