Nyomtatás

Marketing Summit Hungary, 2022. szeptember 15.

2022-07-18 816

A marketing most még időszerűbb, mint valaha, hiszen gazdaságmotorizációs szerepe elvitathatatlan - a vállalkozások elemi szintjén is az üzleti növekedést szolgálja, valamint értékteremtő módon járul hozzá a szervezetek és az egész nemzetgazdaság teljesítményéhez is. Fontos, hogy megértsük a marketing vállalkozásokra és a teljes gazdaságra ható szerepét ahhoz, hogy marketingorientált szervezetek és megoldások szülessenek a lehetőségek időszakában.

Mindezeknek ad platformot a minden év szeptemberében megrendezésre kerülő Marketing Summit, amelynek előadásai és networking-platformjai segítik a szakembereket, hogy felkészülhessenek a következő időszak kihívásaira: inspirációkkal, információkkal, technikákkal, eszközökkel és azonnal bevethető marketing-megoldásokkal ismerkedhetnek meg a résztvevők. Terítéken a gazdasági kilátások, fókuszban a marketing szerepei, különösképpen az üzleti növekedésben, a fenntarthatóságban, az innovációban, a digitalizációban, a kiemelt ágazatokban és a társadalomban.

Az idei Marketing Summit Hungary-n négy nívós szakmai díjátadót is tartunk. Orientációs értékteremtésünk keretében minden évben elismerjük és bemutatjuk a legsikeresebb marketingvezetőket és brand managereket, az év legkiválóbb városmarketing megoldásait és kampányait, valamit az MMSZ Tonk Emil Életműdíjjal egy kiteljesedett és eredményes szakmai életutat ismerünk el.

Időpont: 2022. szeptember 15.
Helyszín: Várkert Bazár
További információ: marketingsummit.hu

I  Forrás: Rendezvény Világ

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek