Nyomtatás

Budapest Economic Forum, 2022. október 19.

2022-07-13 1965

A Budapest Economic Forum immár hagyományosan a Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája, mely tizenkettedik alkalommal kerül megrendezésre 2022. október 19-én. A Budapest Economic Forumon minden szóba kerül, ami aktuálisan igazán foglalkoztatja a gazdasági és pénzügyi szféra képviselőit, évről évre igyekszünk naprakész programot összeállítani.

A konferencián elsősorban hazai vállalati vezetők, profi befektetők, gazdasági és üzleti döntéshozók vesznek részt. A meghívott előadók között pedig a legnevesebb hazai és nemzetközi elemzők, szakértők, közgazdászok, véleményvezérek tűnnek fel évről évre. A vendégek naprakész és hiteles információt kaphatnak az aktuális globális és hazai gazdasági-üzleti folyamatokról, melyek vállalatuk működésére is hatással vannak. Emellett a döntéshozók az esetleges terveikről is beszámolnak, az októberi időpont már ideális lehet a 2023-as kilátások szempontjából, hiszen az év végéhez közeledve egyre inkább a jövőre helyeződik a hangsúly.

Időpont: 2022. október 19.
Helyszín: Marriott Hotel, Budapest
További információk: portfolio.hu

| Esemény Menedzser

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek