Nyomtatás

Private Health Forum. 2022. szeptember 7.

2022-07-13 872

Épp sebességet készül váltani a magyar magánegészségügy, ahogyan korábban előrejeleztük: a privát szolgáltatók a járvány utáni világban nyertesen kerülnek ki.

Az állami egészségügy kapacitáskorlátai, a háztartások jövedelmi helyzetének szinte folyamatos javulása erőteljes keresletet generálnak a magánegészségügyi szolgáltatások iránt és az elmúlt hónapokban szintet lépnek a magáncégek, fekvőbeteg-kapacitásaikat kezdték el látványos tempóban feltölteni és bővíteni. Eközben az országos hálózatok kiépítése, a konszolidáció is zajlik a piacon. Mindezek ellenére mégis azt mondhatjuk: a magyar egészségügy egy átmeneti állapotba került. Ugyan a magánszolgáltatók palettája szélesedik, de nem teljes (nem is lehet az szabályozási okokból kifolyólag), és közben az állami ellátás lehetőségei sem nevezhetőek teljesnek.

Szó lesz még digitalizációról, telemedicináról, betegutakról, humánerőforrás-megoldásokról, áremelkedésekről, vagyis az egész szektor kilátásairól.

Időpont: 2022. szeptember 7.
Helyszín: Marriott Hotel, Budapest
További információk: portfolio.hu

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek