Nyomtatás

Rendezvény ReStart, 2022. május 31.

2022-04-12 799

A Magyar Turisztikai Program Alapítvány ismét megrendezi Rendezvény ReStart konferenciáját a teljes rendezvényipar problémáira és annak lehetséges megoldásaira fókuszálva.

Az iparágban jelenlévő munkaerőhiányra reagálva idén a hazai képzési paletta is bemutatkozik, valamint különféle workshopokkal, az elmúlt év újdonságait és sajátosságait bemutató előadásokkal, esettanulmányokkal gazdagodik a május 31-i konferencia.

Tavaly a Rendezvény ReStart konferenciát azzal a céllal rendezték meg, hogy iránytűt adjon a rendezvényszektornak a másfél évig tartó lezárások utáni újrainduláshoz, hogy párbeszédet teremtsen ne csak egyes szakmai ágazatok szereplői, de az egész rendezvényszakma között, legyen az érintett szabadidős vagy üzleti eseményekben. A tavalyi konferencia sikerén felbuzdulva, a Rendezvény ReStart 2022 immáron szezonnyitó eseményként várja a rendezvényipar képviselőit.

A konferencia célja, hogy ismét összehozza a rendezvényipart, és az elmúlt év tapasztalatai alapján tovább építse az összefogást, amellyel az érintett hazai szereplők összehangoltabban, egymás iránt tanúsított több megértéssel, és hasonló szabályozási keretek között tudnak együttműködni.

Ennek elősegítésére idén is döntéshozók és szakemberek segítségével igyekszünk megérteni a rendezvényszabályozás és a rendezvényfinanszírozás rendszerét, lekövetni annak változásait, ütköztetve a döntéshozók és a szakmában dolgozók tapasztalatait a témában. Emellett fontos szerepet kap a tudásmegosztás, és az elmúlt év tapasztalatainak megvitatása esettanulmányokon keresztül. A munkaerőhiány okozta problémákra reagálva idén először a hazai képzési paletta is bemutatkozik – a középiskoláktól a felnőttoktatáson át a felsőoktatásig –, hogy ezek megismertetésével hosszú távon elősegítsük a munkaerőhiány csökkentését.

Előadások során megismerhetjük a szolgáltatói szektor legérdekesebb iparági újdonságait és trendjeit, valamint a résztvevők tréningek és workshopok segítségével mélyülhetnek el egy-egy témában. Ezek közt is kiemelt szerepet kap a mentális egészség és a fenntarthatóság témája.

A Rendezvény ReStart 2022 konferencia május 31-én, a Bálnában lesz. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A konferencia szervezője a Magyar Turisztikai Program Alapítvány (MTPA), amelynek célja, hogy létrejöjjön egy, a rendezvények és a rendezvényszakma fejlődését támogató, a közös érdekeket értő és segítő ökoszisztéma.

Időpont: 2022. május 31., kedd 9:30-20:00
Helyszín: Bálna - 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.

Regisztráció: https://tixa.hu/rendezveny_restart_2022


A részletes program hamarosan elérhető lesz az www.mtpa.hu oldalon, az MTPA Facebook oldalán, valamint a konferencia Facebook eseményében.

I  Forrás: Magyar Turisztikai Alapítvány

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek