Nyomtatás

Tréning Kerekasztal Konferencia október 5-én!

2021-08-13 915

Komoly kihívások érték és érik a szervezeteket az utóbbi időszakban - mindehhez a képzéseknek, a tréningpiacnak is alkalmazkodnia kell. Ezért is ül össze újra, egy év kihagyás után a Tréning Kerekasztal Konferencia 2021. október 5-én, a New York Palotában.

Képzésre az korábbiaknál is nagyobb szükség van, hiszen új készségekre képességekre, mozgósítható tudásra szüksége van munkatársaknak és vezetőknek egyaránt. A Tréning Kerekasztal Konferencia felvonultatja mindazokat a lehetőségeket, amelyekkel a rugalmasabb szervezetekért tenni lehet, legyen szó akár teljesítményértékelésről, szervezeti kultúráról, vezetésről.

Csak néhány ízelítő kérdésfelvetés a kínálatból, amire a különböző fórumokon választ kaphatunk: Hogyan lehet élményszerűvé tenni és mesterfokon csinálni a teljesítményértékelést? Hogyan kell előkészíteni, elkezdeni egy szervezeti kultúrafejlesztési folyamatot? Mi lehet a vezető szerepe abban tanulási folyamatban, ami az új élethelyzetünkhöz való alkalmazkodást, új viszonyulások, működésmódok és készségek kialakulását eredményezi? Mitől jövőbiztos egy csapat? Mik a siker mutatói egy vezető számára?

Készülünk kerekasztal beszélgetésekkel, szekcióelőadásokkal, ahol párhuzamos menüből lehet választani és lesznek villámelőadások, ahol a témák széles spektrumába pillanthatnak bele az érdeklődők. Mindez kellemes környezetben, kávészünettel és ebéddel, ami végre lehetőséget ad személyes találkozásokra, beszélgetésekre és kapcsolatépítésre.

Időpont: 2021. október 5. 9:00
Helyszín: Anantara New York Palace Budapest Hotel, 1073 Budapest, Erzsébet krt. 9.

Jelentkezés és további információ ide kattintva. Várunk téged is!

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek