Nyomtatás

Financial and Corporate IT, 2021. június 3.

2021-03-24 568

A koronavírus-járvány már most nyomot hagyott a banki, nagyvállalati működésen és az ügyfélszokásokban is, és minél tovább tart a járványhelyzet, annál mélyebb változásokat égethet a szektorokba. Hogy nézhet ki a bankolás az új világban?

Milyen technológiákkal, termékekkel jelennek meg a bankok és a nagyvállalatok digitális térben? Milyen új irányok alakultak ki az üzleti indíttatású IT-fejlesztések terén? A jelek szerint egyre több banki digitalizációs javaslat ölt testet jogszabályi változásokban, milyen újdonságok előtt nyitják meg a kaput a szabályozók?

Az is látszik, hogy a hiperautomatizáció korába lépünk, amikor minden munkafolyamatot automatizálni és digitalizálni akarnak a bankok és a nagyvállalatok. Milyen változásmenedzsment szükséges ehhez, és milyen technológiák segítenek ebben?

Az agilis szemlélet már a gyakorlatban is megjelent a nagyvállalati szervezetekben, bankokban Magyarországon. Milyen problémákkal szembesültek, és milyen eredményeket értek el eddig az agilis módszertan segítségével? A DevOps, a konténerizáció a cloud native és hibrid cloud trend a legtöbb IT-részlegen már ismert fogalmak. Mire jó mindez, és hogyan alkalmazzák a vállalatok az új technológiákat?

A bankszektor és a nagyvállalatok felsővezetői, fintech-guruk, tanácsadók, a top-szabályozók és az IT-cégek szakértőinek krémje immáron kilencedik éve gyűlik össze konferenciánkon, hogy megosszák egymással gondolataikat a bankszektort és a nagyvállalati szektort érintő legfontosabb üzleti és informatikai kérdésekben.

Időpont: 2021. június 3.
Helyszín: Kempinski Hotel Corvinus Budapest + online
További információk: portfolio.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek