Nyomtatás

Webáruházi trendek, 2021. március 11.

2021-02-16 322

Már egy éve velünk él a pandémia. A kereskedelem, a vásárlók átköltöztek előle a webre. Aki ezt nem tette meg, várta a járvány eltűnését, már biztosan bánja. Egy év után kijelenthetjük, hogy a vásárlási szokások végleg átalakultak. A változás egyértelmű nyertesei a webáruházak, webshopok, a raktározás és a futárszolgálatok.

A kereskedelem, a vendéglátás, és a céges B2B értékesítés túlélői gyorsan léptek. Aki tehette, gyorsan választott, fejlesztett saját webes értékesítést, vagy egy online piactérhez kapcsolódott.
Túl vagyunk a kapkodáson. A legfontosabb kérdés ma az, hogy az ideiglenesen felépített olcsó, gyors e-commerce megoldások helyett a profi, fejlett, hosszú távú webes kereskedelem mellett tegyük-e le a voksunkat.
A felmérések szerint a vásárlók nagy része nem szokik vissza. A netes kényelem mellett marad. Okosan tesszük, ha megyünk a vásárlók után, s a fejlettebb, hatékonyabb webáruházas rendszerek, marketing és technológiák felé nyitunk.

Várjuk a webáruházakat, webkereskedelmet építőket új ismeretekkel, hatékony megoldásokkal és a működtetéshez szükséges szabályok bemutatásával. Hatékony megoldásokkal készültünk a fizetési megoldások, a vevőbarát vásárlás és marketing témájában is.

Időpont: 2021. március 11.
Helyszín: Országos élő videókonferencia (interneten, mobilon, tableten)
További információk: ppkonferencia.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek