Nyomtatás

Pénz a jövőért. Dél-Dunántúl Régió

2021-02-16 365

Az Európai Unió 2021-2027-es időszakának költségvetéséből Magyarország soha nem látott mennyiségű pénzre, mintegy 18 ezer milliárd forintra számíthat! A kiírások folyamatosan jelennek meg. A Gazdaságmentő Program 2021-ben is tart. Negyedévente jelent be a kormány új talpra állást segítő intézkedéseket.

Az MNB újabb 1000 milliárd forinttal növelte az NHP Hajrá fejlesztési hitelkeretét, az MFB tőkeprogramokra, kedvező kamatozású hitelforrásokra is lesz még bőségesen pénz. A Széchenyi Hitelkártya-programok változatlan feltételekkel folytatódnak. Az állam garanciavállalással továbbra is beáll a vállalkozások mögé. A bankok, pénzintézetek innovatív saját projektjeit is érdemes versenyeztetni.
Ne menjünk el a pénz mellett! Hajoljunk le érte! Még sokáig rá leszünk szorulva a kölcsönforrásokra, a pandémia okozta világválságból, recesszióból kilábaláshoz nyújtott segítségekre.

Várjuk a mikro- kis- és középvállalati döntéshozókat! Minden forrásról, támogatásról, a pénzügyi nehézségek áthidalására alkalmas megoldásokról a legfrissebb információkkal készülünk. Előadóink azonnali, és még utána 6 napig tartó konzultáción adnak személyre szabott tanácsokat, információkat.

Időpont: 2021. március 18.
Helyszín: Regionális élő videókonferencia (7 napig visszanézhető!)
További indormációk: ppkonferencia.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek