Nyomtatás

Portfolio Banking Technology, 2020. november 12.

2020-10-13 584

Immáron ötödik alkalommal rendezzük meg a bankszektor, az IT-szektor és a fintech cégek egyik legfontosabb szellemi műhelyéül szolgáló Banking Technology konferenciánkat, ahol a bankok digitális transzformációjával, a szektor legfontosabb üzleti és technológiai fejlesztési irányairól van szó.

A digitális kiszolgálás még soha nem volt ennyire fontos a bankoknak: a koronavírus járvány az ügyfeleket tömegével tereli az online csatornákra, ahol viszont a Facebooknál, Google-nél tapasztalt magas szintű digitális ügyfélélményt várják el az ügyfelek ebben a szigorúan szabályozott szektorban.

Az év egyik nagy kérdése az is, hogy az azonnali átutalási rendszer elindítása után milyen új szolgáltatások indulnak a rendszerre, mi lesz a bankkártyás megoldások sorsa, és hogyan terveznek a bankok a fizetési piacon üzleti értéket teremteni.

A meglévő adatvagyon felhasználása szintén kulcskérdés, és az új, digitalizációt és agilis működést támogató technológiák bevezetésének is kiemelt jelentősége van. Mindeközben egyre aktívabbak a PSD2-es szolgáltatók, a fintech ökoszisztéma szépen fejlődik, a nyílt bankolás elérte Magyarországot is. Merre lépnek tovább a szektor inkumbens szereplői és beszállítói?

Időpont: 2020. november 12.
Helyszín: Marriott Hotel, Budapest
További információk: portfolio.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek