Nyomtatás

KKV-mentő hitelek, pályázatok – Szombathely, 2020. szeptember 24.

2020-09-07 494

A vírus okozta világválság miatt nagy gazdasági visszaesést élünk meg, melynek tovagyűrűző hatásaival még sokáig számolnunk kell. Addig is ki kell tartani, finanszírozni kell a működést, a talpra állást.

A legolcsóbb megoldás erre a támogatott hitelprogramok, melyek beruházásra, forgóeszközre, likviditásfinaszírozásra és munkahely-megőrzésre egyaránt felvehetők.

A krízisből leggyorsabban kilábalni általában csak gyors technológiaváltással lehet. A hazai vállalkozások 50 %-a már úgy döntött, erre költi saját, illetve kölcsönforrásait. Nemsokára elindul a gazdaságvédelmi akcióterv harmadik szakasza is. 2022-ig a tervek szerint tovább öntik a gazdaságba a pénzt, melyből jut bőven a kkv-knak is.

Az Európai Uniós vissza nem térítendő támogatásokat is átirányították gazdaságmentésre, abból is jut jócskán segítség a következő hónapokban, években.
Mindenkinek van esélye arra, hogy eladósodás nélkül megúszhassa a recessziót.

Milyen források és finanszírozási segítségek maradtak még, mely újakra lehet számítani az elkövetkezendő időkben? A konferencia előadói biztosan tudnak olyan finanszírozási megoldásokat mondani, amely az ön cégének is testhezálló.

Várjuk a mikro- kis- és középvállalati döntéshozókat! Rengeteg pénzhez jutási lehetőséget osztunk meg, azonnal hasznosítható tanácsokkal, személyes konzultációs lehetőséggel.

Időpont: 2020. szeptember 24.
Helyszín: Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (Szombathely, Honvéd tér 2.)
További információk: ppkonferencia.hu

(Esemény Menedzser)

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek