Nyomtatás

Financial and Corporate IT, 2020. szeptember 3.

2020-06-22 903

A nagyvállalati, pénzintézeti IT-részlegeken azonnal, napokon belül kellet olyan fejlesztéseket végrehajtani a COVID-krízis alatt, melyekre normál esetben hónapok állnak rendelkezésre, a vállalatok napk alatt vonultak home office-ba.

A pénzintézeti szektor és a nagyvállalatok jól vizsgáztak ebben, a nagy kérdés most az lesz, mit tartanak meg a krízis alatt megszerzett tapasztaltokból, a digitalizáció és a rugalmas, agilis működés mennyire kerül fókuszba náluk.

A folyamatos rendelkezésre állás biztosítása mellett az üzleti igényekre rövid határidővel reagáló IT ma már alapelvárás, miközben egyre több felforgató szereplő és big tech az inkumbensek bevételeire pályázik. A nehéz helyzeten a top vezetők csak úgy kerekedhetnek felül, ha a munkaerő hatékonyságát csúcsra pörgetik, a folyamatokat tökéletesítik, rugalmas, skálázható rendszereket használnak, és egy digitális ugrással a legújabb technológiákat vezetik be a vállalati működésben.

Ebben segíthet a működési költségből finanszírozható felhős megoldások, az adatvagyon hasznosítása az üzleti folyamatokban, a mesterséges intelligencia használata az ügyfélkezelésben és a back-office-ban.

Minderről szó lesz immáron nyolcadik éve megrendezett iparági konferenciánkon, ahol nemzetközi előadóink, a nagyvállalati, banki felsővezetők és az IT-szektor véleményvezérei értékes tudást osztanak meg a konferencia résztvevőivel.

Időpont: 2020. szeptember 3.
Helyszín: Kempinski Hotel Corvinus Budapest
További információk: portfolio.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek