Nyomtatás

Új e-learning központ segít felfuttatni a webáruházunkat

2020-01-20 1633

Manapság egyre többen ismerik fel, mekkora lehetőség rejlik egy webáruház indításában – mégis sokaknak alábbhagy a lelkesedése, amikor először szembesülnek a fenntartás költségeivel, a jogi vagy épp technikai macerákkal, vagy egyszerűen csak azzal, hogy áruházuk nem hozza a kívánt eredményeket.

Nekik nyújtanak segítséget az M. I. Learning Tudásközpont vadonatúj online kurzusai!

Ez az első olyan magyarországi e-learning rendszer, ami kifejezetten webáruházak számára lett kifejlesztve. Fő célja a piacon hasznosítható ismeretanyagot adni át azoknak, akik szeretnének kiemelkedőbb eredményeket elérni, nagyobb profitra szert tenni, optimalizálni cégük működését.

A Tudásközpontot az az M.I.Solution Kft. hozta létre, amely fő tevékenységeként egy mesterséges intelligencia szoftvert fejleszt webáruházak számára és közel 100 ügyfele révén óriási információ- és tudásmennyiségre tett szert az utóbbi években a sikeres webshop működtetésének titkairól.

Az online oktatási központ egymástól független, de akár együtt is elvégezhető kurzusokból épül fel: bár még csak most indult az oldal, máris 20 felett jár az oktatóanyagok száma és a legtöbb szakértő személyes konzultációt is kínál. A tervek szerint hamarosan minden kérdésre választ találhatunk a központban, ami csak fölmerülhet egy webáruház életében.

Az egyes kurzusok közt szerepel az online marketing, a jog és az adatvédelem, a pénzügyek, az adózás és üzletfejlesztés, az optimalizálás és logisztika – ezek a videós oktatóanyagok külön-külön is megvásárolhatók az igényeinktől függően. Bármelyiket válasszuk is, olyan, azonnal alkalmazható gyakorlati tudáshoz jutunk, amivel felturbózhatjuk a webáruházunk teljesítményét, javíthatjuk a konverziós mutatóinkat és számtalan érdeklődőt vonzhatunk a weboldalunkra. Mindezt a maguk területén jól ismert szakemberektől sajátíthatjuk el!

De mi a helyzet, ha frissen nyitottuk meg webshopunkat, és egyelőre még nehezen igazodunk el a különböző feladatok útvesztőjében? Ebben az esetben is érdemes belevágni a kurzusokba, hiszen itt elsajátíthatjuk a lényeges alapismereteket: megtudhatjuk többek közt, mitől lesz hatékony egy e-mail marketing kampány, hogyan optimalizáljuk a költségeinket, vagy épp milyen jogi hibákat érdemes elkerülni.

Profiktól tanulhatunk minden területen

Az oktatók ismert, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik sallangok helyett azonnal hasznosítható, gyakorlati tudást adnak a webáruház-üzemeltetők kezébe. Ráadásul nemcsak a kurzusok száma, de az oktatói kör is folyamatosan bővül: egyre több elismert szakértő osztja meg tudását a hallgatókkal.

A zárt rendszerű e-learning központba csak regisztráció után tudunk belépni és a kínálatot megtekinteni. Hogy előre képet kapjunk az oktatóanyagok lényegéről, az első videó megtekintése minden kurzus esetében ingyenes! Így könnyen kiválaszthatjuk az érdeklődésünknek megfelelő, vagy a fejlődésünk szempontjából épp legfontosabb kurzusokat. Ezek egy-egy meghatározott témakörrel foglalkoznak, a cégvezetéstől a SEO-n át a webfejlesztésig, így mindenki azt vásárolhatja meg, ami őt személyesen érdekli, számára a leginkább fontos és hasznos.

Az új regisztrálók számára a Tudásközpont most egy különleges akcióval is készül: ha ITT regisztrálunk, az egyik legnépszerűbb oktatóanyagot ingyen megkaphatjuk. A Surányi Ferenc által tartott kurzus eredeti értéke 19.700, a címe pedig: „Duplázd meg webáruházad pénztermelő képességét!”

Az M. I. Learning Tudásközponttal tehát bárki csak nyerhet, aki szeretné a maximumot kihozni a most induló, vagy akár régóta működő webáruházából, csúcsra járatva a látogatottságot és az eladásokat – ráadásul igazi profiktól tanulhat, éppen azt és annyit, amennyire az eredményes fejlődéshez szüksége van.

(Esemény Menedszer)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek