Nyomtatás

Vállalati pénzügyek nem pénzügyi végzettségű vezetőknek

2019-12-11 1446

Lássa át vállalata pénzügyeit! Sajátítsa el a pénzügyi kimutatások értelmezését különleges képzésünkön.

Vállalatvezetőként kiemelten fontos és alapvető üzleti érdek, hogy átlássa cége gazdasági helyzetét, döntéseinek pénzügyi következményeit! Azonban szakirányú képzettség hiányában olykor a legfelkészültebb vezető számára is nehezen értelmezhetőek a vállalat működéséhez szükséges különböző pénzügyi beszámolók, kimutatások.

Nem pénzügyi végzettségű vezetőként és munkatársként sem lehetetlen azonban olyan magabiztos pénzügyi tudásra szert tenni, amelynek birtokában könnyedén teljesíthetők a beszámolókkal kapcsolatos feladatok, a mérleg értelmezése, vagy éppen az üzleti jelentés összeállítása!

Mit nyújt Önnek képzésünk?

Szakértő előadónknak teheti fel pénzügyi, számviteli kérdéseit, amelyekre a tantermi nap során személyre szabott, részletes válaszokat kap.

A képzés kiemelt hangsúlyt fektet a gyakorlati példákra és a pénzügyi kimutatások elemzésére. A gyakorlati tudás birtokában magabiztosan hoz meg majd olyan döntéseket, amelyekben eddig - pénzügyi végzettség hiányában - kételkedett volna!

Az előadások mellett az online leckéknek köszönhetően az Önnek megfelelő időben és helyen, a lehető legkényelmesebb módon sajátíthatja el a tananyagot! A képzést záró online vizsga sikeres teljesítése esetén névre szóló tanúsítványt küldünk Önnek!

További információ: forum-media.hu

(Esemény Menedzser)

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek