Nyomtatás

Property Investment Forum, 2019. november 21.

2019-11-06 2408

Fénysebességgel rendeződik át az ingatlanpiac minden fontosabb szegmense a világban, így fénysebeséggel kell hozzá alkalmazkodnia a piac szereplőinek is.

A fenntarthatóság, az energiatudatosság, a hatékonyság, az egészséges munkahelyi légkör, a világ gazdaságát befolyásoló modernkori hidegháborúk, a fogyasztási és vásárlási szokásaink változása, a digitalizáció és technológia innovációk megállíthatatlan térhódítása - élükön a robotizációval és a mesterséges intelligencia térhódításával -, a vállalati és személyes adatokra vonatkozó biztonsági feladatok felhasználása és kezelése, az építőipari alapanyagok elérhetősége, a szellemi és fizikai munkások megtalálása, az államok, a jogalkotók és a társadalom szerepvállalása, a munkavállalók igényei, és hosszasan sorolhatnánk mind-mind egyenként komoly hatást gyakorolnak a jövő ingatlanfejlesztéseire, befektetéseire, finanszírozására.

Láthatjuk-e a jövőt? Felkészülhetünk-e rá? A válasz mindegy is. A feladat adott. Látnunk kell, és fel kell készülnünk!

TELJES PROGRAM >>

Időpont: 2019. november 21.
Helyszín: Groupama Aréna - Lagardère Sports Hungary
További információk: portfolio.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek