Nyomtatás

Az Accor új márkával rukkolt elő, a világ számos pontján már nyílnak is ilyen házai

586

Az új középkategóriás brand neve: Handwritten Collection, és 13 szállodájukat a közeljövőben már e koncepció alapján nyitják. Közös jellemzőjük, mint elhangzott a január 19-én Párizsban tartott nemzetközi online sajtótájékoztatón, hogy az ide tartozó házak esetén mindenütt jellemző a hoteltulajdonosok személyes karaktere - mintegy kézjegyük az adott helyen -,  és az épület jellege valamint belsőépítészeti elemei miatt is egytől-egyig egyedi élményt kínálnak vendégeiknek.

A világ vezető vendéglátóipari csoportja csütörtökön bejelentette, hogy egy izgalmas branddel bővíti márkáinak sorát. A globális szinten januárban debütáló Handwritten Collection portfólió tagjai mind meghitt hangulatú, személyes élményt nyújtó, kiemelkedően otthonos és stílusos szállodák.

Elhangzott az is, hogy a Csoport további csatlakozásokról jelenleg világszerte több mint 110 hotellel tárgyal, amelyek összesen több mint 11 500 szobával rendelkeznek. Ezek közül 13-mal már megszületett a megállapodás, és várhatóan közülük 5 hotel 2023 első harmadában meg is nyílik.

A teljes cikk: Az Accor új márkával rukkolt elő, a világ számos pontján már nyílnak is ilyen házai

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek