Nyomtatás

Opus 735: tovább is van!

371

Meghosszabbítja nyitvatartását az Üllői úti főépületben az Iparművészeti Múzeum: az Opus 735 program október közepéig további új időpontokban lesz látogatható. Szerdán és pénteken délutáni, csütörtökön és szombaton pedig délelőtti idősávokra lehet jegyet vásárolni a opus735 címen.

A karszalag a főépület földszintjének bejárására, az Üvegcsarnok installációira és a háborúban megsérült Esterházy kincsek kiállítására is érvényes, ahogyan a Ráth György-villa összes tárlatának megtekintésére szintén feljogosít. Péntek esténként zseblámpás tárlatvezetésre, szerda délutánonként szenior teadélutánra várják az érdeklődőket, de a kurátorok és a restaurátorok is tartanak még tárlatvezetést a kiállításban.

Ugyancsak három héttel tovább, október 16-ig marad nyitva a Ráth-villa legújabb időszaki kiállítása, az Egy kis Bécs Budán. A Josef Hoffmann tervezte Pikler-ház történetén keresztül a bécsi szecesszió különleges hangulata elevenedik meg. A mi szecessziónk, a Dresszkód: Katti Zoób és a Minivarázs mellett tehát ez is megtekinthető a Ráth György-villa termeiben a következő három hétben. Az Opus 735 bérlet a villa pénztárában és a jegymester.hu oldalon is megvásárolható.

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek