Nyomtatás

Megnyitott az Alice Terrace az Andrássy úton

271

Az Alice Terrace x Veuve Clicquot Garden megújult kínálatával igazi felfrissülést és kikapcsolódást nyújt az Andrássy úton.

Az Andrássy úton végig haladva számtalan nagypolgári villával és lenyűgöző épülettel találkozhatunk. Ezek közé tartozik a Hősök terétől nem messze található Alice Hotel is, melynek épülete az 1870-es évek vége óta díszíti a fővárosi sugárutat. A nemrégiben megnyitott Alice Terrace a hét minden napján várja látogatóit a hotel kertjében - tájékoztatott a szálloda.

Az Alice Terrace Budapest igazi aranykorába repíti vissza vendégeit, amikor a fővárosi polgárok előszeretettel találkoztak egy-egy könnyed délutáni fogadás keretein belül. Ezt az életérzést nem csak a hangulat, hanem a terasz új, a Veuve Clicquot-val kötött kollaborációja is erősíti.

Az együttműködés alkalmából az Alice Terrace-on a vendégek a különleges, 'Uzsi&Bubi' ajánlat 3 variációjából választhatnak, így a klasszikus ízek kedvelői, az egészséges harapnivalók rajongói, és az édesszájúak is megtalálják kedvenc összeállításukat. A finom falatok között különleges szendvicsek, ízletes sütemények és egyéb harapnivalók találhatóak. A kínálatban szinte az összes Magyarországon forgalmazott Veuve Clicquot pezsgő megtalálható, több közülük akár poharazott formában is.

A négylábú családtagokat sem kell otthon hagyni, hiszen a terasz kutyabarát is.

A Kallina Mór által tervezett, 1894-ben Weiss Manfréd báró és felesége Weiss Alice által megvásárolt villa a nagypolgári réteg egyik kedvelt találkozóhelyeként szolgált. A szálloda falait ma is körbelengi Budapest aranykora és az egykori tulajdonosok története, így a vendégek egy olyan kulturális időutazásra indulhatnak, melynek során beleképzelhetik magukat az egykori főúri réteg mindennapjaiba.

A 2020-ban megnyílt szálloda nevét is Alice-ről kapta, aki férjét mindenben támogatva, szeretetben nevelte gyermekeiket, és élete végéig ebben a villában lakott.

| Forrás: turizmus.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek