Nyomtatás

A Magyar Pavilon a “7 kihagyhatatlan expó látványosság” között Dubajban

289

Az egyik népszerű helyi közösségi csatorna (Gulfbuzz) válogatása alapján bekerült a Magyar Pavilon a Dubaji Világkiállítás 7 kihagyhatatlan látványossága közé.

A világkiállítás nyitása óta számtalan helyi médium, utazási blogger, influenszer látogatta meg a Magyar Pavilont és osztott meg tartalmakat saját social felületein. Az egyik népszerű helyi közösségi csatorna (Gulfbuzz) válogatása alapján pedig a „7 kihagyhatatlan expó látványosság” közé is bekerült az orosz, német és holland pavilonokkal együtt. Az egyik legnagyobb érdeklődés a kiállítás csúcspontját, a kupolatermet övezi, ahol a látogatók egyedülálló audiovizuális látványban és élményben részesülhetnek - tájékoztatta lapunkat a Magyar Turisztikai Ügynökség.

magyarp2

Az Aqua Roots of Hungary névre keresztelt gyógy- és termálvizeket bemutató kiállításon a napokban fogadták a 200.000. látogatót, aki a Fülöp-szigetekről érkezett egy baráti társasággal.

| Forrás: turizmusonline.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek