Nyomtatás

MagyarBrands díjat nyert a TriGranit

153

Az TriGranit a Kiváló Üzleti Márka kategóriában elnyerte a MagyarBrands díját. A vállalat a közép-európai régióban ingatlanfejlesztéssel és beruházásokkal foglalkozik, története egészen 1995-ig nyúlik vissza.

Több mint 25 éves működése során a cég olyan projekteket bonyolított le, mint a Pólus Center (1996) vagy az új Nemzeti Színház épületének megépítése (2002), jelenleg pedig - többek között - a pesti Duna-parton épülő Millennium Gardens irodaház jövő évi átadására készül.

A MagyarBrands olyan hazai márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek határainkon belül és kívül, emellett a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják.

A MagyarBrands három kategóriában díjazza a vállalatokat: Kiváló Fogyasztói Márka, Kiváló Üzleti Márka, Innovatív Márka.

Forrás: TriGranit

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek