Nyomtatás

Drágul a Netflix Magyarországon

339

A Netflix standard csomag havi előfizetési díja 3190 forintról 3490-ra, a prémium csomagé pedig 3990 forintról 4490-ra drágult október 7-től Magyarországon - számolt be róla a SorozatWiki. Az alapcsomagot nem érinti az áremelkedés, az továbbra is 2490 Ft marad havonta, ezzel azonban csak rosszabb, SD-minőségben lehet nézni a filmeket illetve sorozatokat.

Az áremelkedést többen észlelték az elmúlt napokban, sokan viszont állították, hogy náluk nem történt drágulás, ezért a SorozatWiki alaposan utánajárt a dolognak, és ezt a tájékoztatást találták a Netflix honlapján: “Ezek az árak az új előfizetőkre vonatkoznak, és fokozatosan lépnek érvénybe minden jelenlegi előfizető számára. A jelenlegi előfizetők e-mailben értesítést kapnak 30 nappal az árváltozás előtt, hacsak nem váltanak díjcsomagot.”

A Magyarországon 2016 januárja óta elérhető Netflix most először emeli meg az előfizetők havidíját hazánkban, de a drágulásnak nem lokális, hanem globális okai vannak, és előbb vagy utóbb minden országban meg fog történni a SorozatWiki információi szerint, hiszen egy évvel ezelőtt hasonló mértékű drágulást tapasztalhattak az amerikai előfizetők is. A hírről beszámoló oldal megkereste a Netflixet is a drágulás pontos folyamatával kapcsolatban, erről azonban a piacvezető streamingóriás nem adott bővebb tájékoztatást, az okairól viszont azt írták a SorozatWikinek, hogy azért lépték meg, hogy az előfizetők még több, még jobb sorozatokat és filmeket nézhessenek.

| Forrás: hu.ign.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek