Nyomtatás

Étteremautomata nyílt Bécsben, ahol a nap bármely szakában lehet enni

237

Mostantól a bécsiek a nap bármely szakában, várakozás nélkül juthatnak minőségi vendéglői koszthoz az osztrák főváros első étteremautomatájából, a Foodie Fridge-ből. A kínálatban mintegy háromszáz thai, spanyol, olasz és osztrák étel, desszertek és italok találhatók.

A Taborstraße 15. szám alatt, Leopoldstadtban nyílt meg Bécs első étteremautomatája, a FoodieFridge. A 80 négyzetméteres területen többfajta automatából háromszázféle ételt, italt, snacket és desszertet kínálnak, menünként 7 és 10 euró közötti áron – tudatta Bécs Város Külképviseleti Irodája.

Az étlapon egyaránt szerepelnek thai, spanyol, olasz és osztrák ételek, valamint komplett menük. Ezeket profi szakácsok készítik el, a fogásokat behűtik, így 3-4 napig fogyaszthatóak maradnak és a vevőknek csak fel kell melegíteniük őket otthon. Az alapanyagok megválasztásánál fontos szempont, hogy amihez csak lehet, helyi és bio termékeket használjanak, így az ételkínálat is folyamatosan változik.

Az automatákban nem találhatók nagy márkák termékei, helyette helyi manufaktúráknak kínálnak bemutatkozási lehetőséget. Így van például retro-üdítő, dobozos gin-tonik Alsó-Ausztriából, kézműves sör Atzgersdorfból és bécsi bor is.

IForrás: turizmus.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek